Psykologidagene er et årlig, non-profit arrangement ved Psykologisk Institutt på NTNU. Arrangementet initieres av studentorganet Psykologisk Fagutvalg, og gjennomføres utelukkende av frivillige studenter fra alle retninger ved Psykologisk Institutt. Målet med Psykologidagene er å stimulere til debatt og nytenking rundt psykologien og dens rolle i samfunnet, med psykologistudenter og andre med interesse for fagfeltet som målgruppe.

Den 7. mars er det endelig klart for Psykologidagen 2017, og årets tema er "Mestring - i møte med motgang.” I år som i fjor står mange dyktige og inspirerende foredragsholdere på agendaen som gleder seg til å komme for og snakke om spennende og dagsaktuelle temaer. Vi håper at PD17 kan bidra til å inspirere studenter og fagpersoner til økt fokus og forskning rundt årets tema. Arrangementet er åpent for alle, både studenter og ikke-studenter. 

Sett av datoen, og gled deg til en spennende dag fylt med inspirasjon, faglig input, alvor og moro! Vi gleder oss masse, og håper å se deg der! Hilsen PD-gjengen.